26.02.2010 г., 23:19 ч.

В очакване на любовта 

  Поезия » Любовна
1151 0 3

В очакване на любовта

 

І

Докато вечеряш,

въобще не подозираш,

че ще срещнеш утре

любовта на живота си,

 че душата ти ще преобърна...

Дори не подозираш

как ще спира дъхa ти,

как за храна ще забравяш…

Как животът ще губи вкуса си

без мене.

 

Докато вечеряш…

 

ІІ

Когато оставам будна

с мечта да срещна любовта,

ти животa ми ще преобърнеш…

Когато оставам будна,

дори не подозирам ,

че точно утре ще те срещна

и по тебе ще загубя съня си

напълно.

 

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никой не подозира, какво ще е утре...
  • Красиво и оптимистично очакване!
    Оригинална идея, оригинален стих!
    Поздрави за оригиналната поетеса!
    Пожелавам щастливо сбъднати мечти!
    БЪДИ!
  • Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??