5.05.2012 г., 16:03 ч.

В очите ми пролет живее 

  Поезия » Друга
589 0 0

В очите ми пролет живее

 

В очите ми пролет живее,

в очите ми слънце блести.

Тръгвам, животът се смее,

пролет навън е, трепти.

 

С тръпка нежна протягам

света да хвана с ръце,

а той, огромен и силен,

ме следва напред с лице.

 

На хора и птици дарявам

обич и колко любов!

През огън вървя и минавам,

живота търся го пак нов.

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??