24.07.2011 г., 16:40 ч.

В очите ти се раждаха светулки... 

  Поезия
568 0 3

В очите ти се раждаха светулки,
бленуващи за орлови крила.
Едната отлетя невъзвратимо!
А другата загуби  се в нощта.

 

И може би не ще се срещнат вече,
не ще изгреят в твоите очи!
Светулките, отлитнали далече,
не се завръщат... със лъчи!

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??