5.05.2022 г., 10:04 ч.

В очите ти заплувайки... съм в транс... 

  Поезия » Любовна, Друга
814 1 2

В очите ти заплувайки... съм в транс...

Море са те на любовта, безбрежно.

Откривам аз дълбинният романс

на чувствата заливащи ме нежно.

 

Море са те на любовта, безбрежно -

най- топлите, най- милите очи

и в погледа им виждам неизбежно

как отразяват слънчеви лъчи.

 

Най- топлите, най- милите очи

променят в мене всякаква представа

и моята душа не ще мълчи -

с охота щедростта им възхвалява.

 

Променят в мене всякаква представа

зениците- русалки с воден танц.

Прекрасният ти свят ме приютява -

в очите ти заплувайки... съм в транс...

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??