13.06.2007 г., 23:16 ч.

В огън 

  Поезия
1138 1 10
 

Запали буен огън със омраза

и хвърли  дрехите ми да  горят.

Боли те, но ти мене пръв заряза,

а чувствата не ще се преродят.


Запали първо огън във сърцето ми,

туптяло със любов към теб в годините.

Понесло всичките тревоги и несгоди,

пораждани от тебе и роднините.


И снимките ми хвърли в тая клада

и мислиш, че с това ще ме забравиш?

Бог даде ме да съм ти за награда.

В живота - ти реши да ме премажеш.


Макар и чувствата да са преминали,

не можеш в огъня да ги захвърлиш.

И хубаво и лошо с теб сме минали,

но спомените няма да опърлиш.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??