16.10.2017 г., 1:16 ч.

В онзи ден, когато.. 

  Поезия » Любовна
326 0 0

​​​В онзи ден, когато...

ме погледна с пъстрите си влюбени очи,

хвана ме нежно за ръката, 

и една по една се сбъдваха моите мечти.

В сърцето ми настъпи вечна пролет,

пъстри пеперуди пърхаха в стомаха,

а очите ми зелени - зърнеха ли те,блестяха..​​​​​​​​

 

В онзи ден, когато...

ти стана част от моята съдба.

Плени сърцето и ума ми.

Вниманието,с което ме дари-остави ме без думи..

Тогава избрах, заедно с теб, ръка за ръка,

да тръгна по вълшебния път на любовта, 

осеян с хиляди, безброй, красиви, като ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​нашата любов, цветя...

 

В онзи ден,когато...

пламъкът на нашата любов започна да гори,

заклех се, че никой и нищо не ще го угаси..!

© Доника Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??