А ти какво си мислиш – че ще чакам
цял живот една жена,
която няма как, не ще да бъде
изцяло моя през нощта?!
Не сме така устроени мъжете.
Да, със слаби сме сърца.
Какви ти чувства! Моля! Извинете!
Живеем просто за мига.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени