Моля, не го оценявайте! Пиша го в памет на най-добрия баща, който днес почина!
Последно сбогом днес ти казвам,
с много сълзи във очи.
Целувам бледото ти чело
и шепна тихичко, прости!
Прости за обичта ми, татко,
която гласно не успях
да кажа с нежност и покажа,
макар че те боготворях!
Ще помня детството, в което
научи ме какво е доброта,
че важното богатство не е в битието,
а това, в човешката душа!
Горда съм, че мен избрал си
да бъда твоя дъщеря!
До... после, татко, до когато
до теб отново се родя!
© Таня Мезева Всички права запазени