16.01.2010 г., 11:56 ч.

В памет на единствения дядо, който имах! 

  Поезия » Друга
740 0 5

Дядо, искам толкова неща да ти кажа,
а така бързо Бог те отне!
Знам, че ти там ще бъдеш добре
и това ме кара сълзите да трия!
Боли ме, не мога да скрия!
Един дядо си имах аз цял живот,
който дари ме с толкова много любов!
Исках толкова много неща да дочакаш,
да ме видиш след 2-3 години доктор,
защото знам каква радост бе това за теб!
Исках да ме видиш в бяло,
да те даря с малко правнуче!
Знам, ще видиш това там отгоре,
а така се молех да останеш тук, долу!
Знай, че с гордост съм носила
и ще продължавам да нося с гордост името ти!
Днес ще ти оставя само две цветя
и това писмо,
и тихо ще прошепна "Обичам те и ти Благодаря"
Почивай в мир!
Ще те нося винаги точно тук вляво -
В СЪРЦЕТО СИ!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??