Ще бъда със тебе, когато
слънцето нежно те гали с лъчи,
пролет и есен, зима и лято,
щом радваш се или мъка тежи...
Ще бъда до теб, дъще едничка,
в ромона тих на ситен дъждец,
в капка роса, на небето звездичка...
В полъха нежен на морски ветрец...
Ще бъда!... Милата мама!
Душата ми, майчице, плаче...
Ще бъдеш... До мене те няма!..
БОЖЕ! ОСТАНАХ СИРАЧЕ!...
© Райна Недялкова Всички права запазени