21.10.2008 г., 21:41 ч.

В памет на татко 

  Поезия » Друга
7285 0 2

ЖИВОТ ЛИ Е ТОВА БЕЗ ТЕБ?

АЗ ОТГОВОР НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ.

ЖИВОТ Е - ДА , НО САМО МИ КАЖИ ТИ КАК

БЕЗ ТЕБЕ АЗ ДА ГО ЖИВЕЯ?

КАЖИ МИ КАК ДА СЕ УСМИХВАМ

И ТЪГАТА КАК ДА ПОБЕДЯ,

А ВЕЧЕР ВСИЧКО ЩОМ ПРИТИХНЕ,

С КОЙ БОЛКАТА СИ АЗ ДА СПОДЕЛЯ?

НО ТИ МЪЛЧИШ, А СЯКАШ ОЧИТЕ ТИ ГОВОРЯТ

И МИ СЕ ИСКА ДА ИЗВИКАМ С ПЪЛЕН ГЛАС:

"ГОРДЕЕМ СЕ СЪС ТЕБЕ, ТАТКО,

ТАКА, КАКТО ТИ ГОРДЕЕШЕ СЕ С НАС! "

ГОРДЕЕМ СЕ С ЖИВОТА ТИ, СЪС БЕЗЦЕННИЯ ТИ ПРИМЕР,

С ТВОЯТА ВСЕОТДАЙНОСТ, ИСКРЕНОСТ И ДОБРОТА

И НЕ АЗ, А ЦЕЛИЯТ СВЯТ МОЖЕ ДА СЪЖАЛЯВА,

ЗАЩОТО ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ДА ИМАШ ТАКЪВ БАЩА!

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА ТИ, ТАТКО,

НИЙ СКЛАНЯМЕ ГЛАВИ ПРЕД ТВОЯ ГРОБ.

57 ГОДИНИ НЕ СА МАЛКО,

КОГАТО СИ ЖИВЯЛ НАЙ-ДОСТОЙНИЯ ЖИВОТ!!!

© Наташа Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??