21.04.2008 г., 7:01 ч.

В плен 

  Поезия » Любовна
942 0 2
Вървя до теб и те поглеждам,
усмихваш ми се на шега,
в очите аз отново виждам
онази - твоята съдба...

Онази приказка красива,
която слушаш всеки ден,
която бавно ме убива
и ме кара да съм в плен...

В плен на себе си отново,
ала сега като за първи път,
аз виждам твоето красиво,
но приказката е за теб от плът...

© Ели ИзбериСи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво бе, Ели! А ти да не ми кажеш, че можеш така! Трябва да продължаваш да пишеш! Остави ме без думи!
  • Харесва ми много! Браво
Предложения
: ??:??