10.03.2024 г., 9:12 ч.

В полунощ 

  Поезия » Любовна
107 2 2

     

     В полунощ

 

Полунощ е тъмносиня,

мисля си за теб сега.

Гасне вечерта красива,

нека ти е лек съня!

 

В полунощ гадая в мрака,

виждам твоята съдба.

Ще ти кажа всяка тайна,

скрита в тези небеса.

 

В полунощ ще те докосна

нежно с моята душа.

Като музика далечна

ще усетиш любовта.

 

В полунощ ще бъда с тебе

сянка твоя и мечта.

После утрото ще вземе

всичко мое без следа.

 

      Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??