14.12.2008 г., 23:21 ч.

В полунощ 

  Поезия » Друга
535 0 2
 

Ще удавя  в полунощ със сълзи

грешките твои по мене тъкани,

ще запаля със звездите огньове,

за да виждаш във мене страха ми.

Ще съм спомен и реалност ще съм,

през теб като вятър ще мина,

ще  видиш любовта как ранил си,

срещу безлунно небе ще виеш,

очите ми от очите си да изтриеш

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??