1.06.2007 г., 8:18 ч.

В полунощ 

  Поезия
531 0 3
 

От само себе си разгръща се от мене  смачкания лист...


Разтваря се като извикано за обич цвете...



Срамувам се

за своята прибързаност...


Закривам се  с ръце...                                 



Но ме попи до дъно аромата милостив...

Загубих се във него                                                            без да искам...


В непрогледното на този час

                                           така

                                                  прогледнах...

© Кирил Бачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??