9.11.2008 г., 9:51 ч.

В прегръдката на огъня 

  Поезия » Друга
521 0 1
Част съм от огнен тим,
отбор във пламък и дим,
често търсим си белята,
с огъня сме в играта.

Без никакво съмнение
има вдъхновение
от драконов дъх целувка
в пламтящата милувка.

Огънят ме е белязъл,
в сърцето ми е влязъл,
от моята душа струи,
около мен се върти,
никой не му е господар,
разгаря се в пожар,
но пред зеления ми взвор
не ще има произвол!

Огън във вените тече,
към пламъка пак влече,
тук няма подлост и лъжи,
щом кевларът се върти.

И само чистото сърце,
само сръчните ръце,
само пламтящата душа
ще е в нашата игра...

© Стоян Вихронрав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??