19.01.2008 г., 14:25 ч.

в прегръдката на съня 

  Поезия » Любовна
690 0 1

В прегръдката на съня

В това утро красиво и блажено,
аз бавно отворих очи.
До мен спеше момче безценно,
озарено от парещите слънчеви лъчи.

Аз се наслаждавах на гладкото му лице,
на едва прокрадващата се мила усмивка,
на невероятно силните и парещи ръце,
закрилящи ме в страстна прегръдка.

Но той се помръдна неочаквано
и очите си с трепет отвори.
Впери поглед в мен проницателно
и започна мили думи да ми говори.

В този миг от някъде прозвуча
писклива и добре позната мелодия.
Моят будилник нетърпеливо зазвъня
и аз се събудих от тази пародия.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Усетих прегръдката на твоя сън!
    Нежен и копнежен стих!
    Поздрав, мила Лилия!
Предложения
: ??:??