25.02.2009 г., 22:38 ч.

В приказка 

  Поезия » Друга
553 0 2

В приказка живея,

в релност съм, когато спя.

Да се събудя - не искам и не смея,

свят пясъчен да разруша.

Срешу вълните ден след ден

се боря да изплувам над водата.

 Кръговратът на живота върти и мен,

прашинка малка между двата свята.

В приказка живея, защото миг е

животът труден и борбите.

И щом трудно и пътеката напред се вие,

аз знам, че тя води в моя дом в небето!

© Краси Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Допадна ми стиха ти1
  • Понякога всеки се крие в своята приказка.....интересен стих за живота и бягството от него поздрави!
Предложения
: ??:??