26.12.2019 г., 11:46 ч.

В пристрастна условност... 

  Поезия » Философска, Друга
583 1 1

Над прагове стреснати в сънност
Приведен под примерни думи
Отнасям невинни на дъното
Протести неслучайно разумни...

Непреклонно опазвам в спомени
С богата в леда безтегловност
Обеднели в летните спорове
Мисли в пристрастна условност...

Не намирам научни основи
Да скривам неслучайно поискани
Откровения натрошени виновно
С неразбиращо в зъбите стискане...

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??