В процес на ремонт…
Сърцето с клещи ще пристегна,
да бликне ярко кръв последна!
И после рязко ще го пусна,
кръвта отново да пропусне!
Ремонт последен аз полечка
ще започна с видии в аптечка.
С разръфан бинт ще го превържа,
на ветеран ранен да заприлича!
И раните грижливо ще промивам,
да щипе силно - с йод ще го поливам!
Превръзката ще дърпам рязко,
да помни вечно болката ужасна!
Когато свикне, ще го заобичам,
не ще го нараня отново се заричам!
Сърцето ми, изтръпнало и благодарно,
на мене само ще остане вярно!
© Манипулирам Всички права запазени