12.12.2007 г., 21:19 ч.

В рая  

  Поезия » Любовна
555 0 4

Ти си човекът, който ме докосна със своето сърце,

взе ми ума и душата ми превзе.

Научи ме да обичам, да се боря и простя,

показа ми, че съществува любов

и дори че няма вечно самота.

Със теб открих щастието и разбрах,

че никой друг не ще обичам пак.

Обичам те, дори и понякога да го отричам,

искам те и те привличам,

никога няма сам да те оставя,

ще сме двама и не само в рая!

 

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??