5.06.2024 г., 11:00 ч.

В Рая 

  Поезия » Любовна
160 2 0

 

Целувам устните ти нежни -
вселения безбрежни!
Целувка тиха и политам
в римите на стиха!

 

А там, между думите красиви,
очите ти свенливи
светят в благослов,
чувствам на сърцето зов!

 

И политам! Към теб!
Навътре! Към безкрая,
където ще съм в рая!...
Толкоз ми е нужно, зная!

 

Дума, рима, стих...
В душата си съм тих,
а ти  - до мен, и стига!
Това настроението ми повдига!

 

И съм в рая!
А ти до мен си, зная
и не искам да се кая,
че със теб живеем в рая!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??