19.01.2019 г., 14:00 ч.

В Родината на птиците. 

  Поезия » Епиграми
987 4 5

Защото Покривите са родени на високо

обичат ги тъй гълъбите сиви...

Над всички нас Небето е широко!

Орлите не живеят в клетки - те са диви.

 

Обичам лудо живото Изкуство -

онуй, родено в дива Свобода!

Щурецът музиката си със чувство

твори я на тревата на върха.

© Ангел Милев Всички права запазени

Площадът е в сиво облечен
с пейзажа студен и мъглив.
Опадали кестени вече
кожуха си свалят бодлив.
Листа позлатени се ронят, ...
  1551  20  24 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??