25.12.2013 г., 15:21 ч.

В ръцете ти 

  Поезия
554 0 1

Но в ръцете ти
   съм просто
                     пеперуда.
С криле красиви,
  крехки,
      невинни,
           безпомощни
и тъй лесно 

                  чупливи. 

© С. С. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??