26.10.2013 г., 17:41 ч.

В ръцете ти 

  Поезия » Любовна
669 0 0

В ръцете ти изгарям,
толкова отдавна...
Сърце не ми остана.
Само пепел и жарава.
Не зная как от черен въглен
с любов огнище да запаля,
на феникс сила нямам
във пепелищата да се изправя.
Когато със сетни сили

в ръцете ти догарям,
от мене и спомен

не ще ти остане.
Пепелта ми ветрове
ще разпръснат,
а любовта никога

не ще възкръсне.



© Снежа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??