В ръцете ти изгарям,
толкова отдавна...
Сърце не ми остана.
Само пепел и жарава.
Не зная как от черен въглен
с любов огнище да запаля,
на феникс сила нямам
във пепелищата да се изправя.
Когато със сетни сили
в ръцете ти догарям,
от мене и спомен
не ще ти остане.
Пепелта ми ветрове
ще разпръснат,
а любовта никога
не ще възкръсне.
© Снежа All rights reserved.