20.06.2006 г., 19:42 ч.

в синьото на някоя вълна 

  Поезия
816 0 3

Потърси ме във поредната вълна,
в шепота на морски ветрове.
Потърсиме в неизгрялата луна,
Потърси ме в синьото на чисти брегове.

Намери ме гола и сама,
сгушена сред гъстите лиани.
Намери ме сам накрая на света,
намери ме в стиховете неразбрани.

Прегръщай ме със страст и със любов,
прегръщай ме, недей да ме наказваш.
Люби ме и когато си готов,
отивай си, без нищо да ми казваш.

Сънувай ме, но никога не ме търси.
Мечтай за мен, но никога не си ме пожелавай.
И спомняйки си нашите вълни,
ти никога жена не наранявай.

© Мариа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??