1.04.2014 г., 16:21 ч.

В сладките нощи... 

  Поезия » Еротична
1100 0 1

В сладките  нощи...

В сладките нощи, когато
се обича до безумие, до огън,
тогава с върха на пръстите
онемял те преоткривам жадно.
Ръцете ми рисуват по теб
разстояния, контури и измерения
и зашеметени пият капчици роса.
А устните с наслада попиват
късчета сладка зрялост и лято.
В този настръхнал миг дишам
желание, умирам и се раждам
в най-невъзможната страст...

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??