Този текст за песен е написан изцяло по и за музикалната композиция „Старият град”, чийто автор е музикантът с потребителски псевдоним Седем (Седем).
Давам пълните права за използване на този мой текст за създаване на песен, при желание на музиканта да го използва и при положение, че си намери подходящи изпълнители за целта, естествено!!! J
Бостан Бостанджиев
Мелодията можете да чуете на следния линк:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=308933
Мъжки глас: В стария град...
В стария град...
Там в стария град -
златен парад -
жълт листопад,
тих листопад
пада...
В стария град...
В стария град...
Там в малкия град –
твойта съдба
с мойта се сля...
А беше лято.
Ти... Спомняш ли си,
горещите ни нощи и дни?
Помниш ли, кажи,
че имахме в небето
с тебе две звезди?
Помниш ли, кажи,
как с теб споделяхме
и ложе, и мечти?
Женски глас: Нещо се случи –
как се получи,
аз не разбирам
и не зная?
Нашата обич
и любовта ни
влезе в зима –
идва края...
Мъжки глас: В стария град...
В стария град...
Там в стария град -
бял снегопад,
тих снегопад -
студено става.
Няма топли дни
и няма твойта длан
леда за да стопи.
Женски глас: Всичко приключи,
просто се случи –
аз продължавам...
Ти – не зная.
Може би в моята
различна посока
ще срещна ада
вместо рая.
Всичко приключи,
просто се случи –
аз продължавам...
Ти – не зная.
Няма омраза,
няма жарава,
няма обич –
нищо няма...
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени
Харесва ми, че си себе си, дори когато това означава да рискуваш да си различен, защото от време на време различното излиза на мода...
Харесвам те!