5.11.2007 г., 20:16 ч.

В стаята 

  Поезия » Любовна
564 0 1

В стаята седя, както винаги сама

и всичко напомня ми за теб сега.

От старата картина и счупените стъкла,

до нелепо наранилите се две сърца.

 


Отдадена бях до толкова на любовта,

че не забелязах твоята промяна и самота.

Сега страдам за болката, която ми причини.

Времето минава, а раната все така кърви.

 


Белегът от удара ти в сърцето ми седи

и не иска да изчезне, но какво ли знаеш ти!?

Ти само можеш спомени след теб да остяваш.

А после... после всичко забравяш.

 


А в стаята пак потънала в дълбока скръб,

за теб аз плача, за кой ли път.

И погълната от злоба към света,

проклинам те... теб и любовта!!!

 

© Красимира Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво и за този стих. Личи си, че полагаш усилия за стиховете си. Само дано не си усетила това чувство, за което пишеш в повечето си стихове. Поздравления!
Предложения
: ??:??