1.01.2023 г., 9:16 ч.

В стократната лъжа 

  Поезия » Любовна
237 0 0

Така не става в края. И без теб

съвсем е мъртъв твоят принц и песът.

А с изгрев ми горчи в дъха кафе –

в поредната илюзия за честност.

 

Почти възкръсна ти. След друг.

И с този друг е твоят грях цял свързан.

А с кой и как си жива тук –

в стократната лъжа към мен по тъмно…

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??