Копнях за целувка пак, Любима
в студената ми сутрин, точно в пет.
Жестоко попилян от люти Зими
превърна се сърцето ми във лед.
Спаси ме туй, че други има
които болката изплакват във куплет
Стихът ти - капката дължима
желание горещо буди в мен.
В очакване на ново ни утро
подклажда страст за нов Живот
и дава ми кураж да продължа напред.
© Ангел Милев Всички права запазени