4.10.2007 г., 11:46 ч.

В света на "Откровенци" 

  Поезия
499 0 9
   В света на "Откровенци"

Стиховете ми са малки рожби,
те сега прохождат.
Ту се смеят или плачат,
щом чувства ме спохождат.

Чрез тях небето виждам,
слънцето усещам.
Вечер в тъмнината
самота не сещам.

Подкрепата ви имам,
чувствам топлината,
със стихове прекрасни
омайвате сърцата.

Стиховете са като морето,
тихи или бурни.
От любов се раждат,
пеят в рими чудни.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??