30.12.2007 г., 8:13 ч.

В светлина 

  Поезия » Любовна
1124 0 3
*В светлина*
на Боряна Йосифова

В безкрая ще се лутам,
ще следвам слънчеви лъчи,
но не от безкрая ще науча
защо съвестта ми тъй мълчи...
Ще взирам поглед в нищото от светлина
и макар самичка,
в светлина обляна аз
ще да заспя...

А когато се събудя
озарена,
твоето име ще да изрека,
ще го повтарям
и с ръце ще го рисувам
обляно в светлина.
И тогава не ще да съм сама,
ще усетя
спомен,
ала като истинска милувка
аз ще се скрия
в твоята прегръдка.
И  светлината около мен
ще ме погълне
и радостна с безкрая
ще се слея
без да знаят,
че мисля си,
че сливам се със тебе...

© Боряна Йосифова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е...много е хубаво!
    с обич, Боряна.
  • Озари ме с твойта светлина!

    Копнеж и нежност
    в полъха на нощтта!
    Светлина и жадувана милувка,
    обляна в светлина!

    Браво, Боряна! Поздрав!
  • Прекрасен нежен стих!Поздрав и успех!
Предложения
: ??:??