6.06.2015 г., 20:43 ч.

В съня ми 

  Поезия » Любовна
321 0 0

На любовта на живота ми

В съня ми идваш, нежно пак ме галиш
с усмивка тихо ми шептиш -
"Ще бъда с теб, нима забрави? -
"Но още мъничко ще потърпиш!"

Ще ми говориш как със тебе двама,
ще покорим най-стръмната гора
и никой, никой сила няма
да сложи крак на любовта.

Говориш как ще ме целуваш,
с целувки, по-нежни от преди.
Че всяка нощ и всеки ден бленуваш
ний с тебе към олтара да вървим.

Главата ти объркана е, зная,
от думи мъжки, лукс, живот на колела,
но искаш с мен да стигнеш до безкрая,
със мен да бъдеш най-щастливата жена.

В съня ми идваш, нежно ми говориш,
с усмивка тихо ми шептиш:
"Ти вярвай и не спирай да се бориш,
и някой ден ще победиш!!!"

Отвърнах ти - "Аз с всичко ще се боря,
за любовта, за чистата любов,
стените завистливи ще съборя,
да бъда с теб отдавна съм готов!!!

 

© Николай Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??