24.02.2021 г., 6:18 ч.

В съня ми 

  Поезия » Любовна
658 0 0

Очите - морска синева,
усмивката - грейнала звезда,
гласът - топъл като пролетта,
сън на несбъдната мечта!

 

Времето не спира да върви,
а музиката разваля тишината,
според теб, да остана ли 
или да си тръгна със зората?

 

В съня ми, довечера ще дойдеш ли,
ще носиш ли топло кафе,
от градския студ да предпазя,
едно наивно сърце?
 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??