12.10.2004 г., 10:56 ч.

в съня ми 

  Поезия
1152 0 0
В съня ми идваш всяка вечер
и с нежни длани галиш моето лице
и със шепот от любовни думи
пленяваш моето сърце.

Но как да те открия
наяве ти не съществуваш
и даже да го крия
искам пак да ме целуваш1

© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??