Oct 12, 2004, 10:56 AM

в съня ми 

  Poetry
1140 0 0
В съня ми идваш всяка вечер
и с нежни длани галиш моето лице
и със шепот от любовни думи
пленяваш моето сърце.

Но как да те открия
наяве ти не съществуваш
и даже да го крия
искам пак да ме целуваш1

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??