23.08.2013 г., 14:40 ч.  

В сърцето на мама 

  Поезия
916 0 7

На моето мъничко, мило дете

тихичко пея във скута си.

Уж е мъниче, а вече чете

във очите водата ми - люта е...

 

На моето миличко, малко дете

щом го вдигна високо на конче,

ще му дам и простор, и небе,

и надеждица - цъфнало клонче.

 

Моето малко, засмяно дете

след минута ще стане голямо.

Ще порасне, но безкрай да расте

все ще се сбира в сърцето на мама.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??