Цял живот изкачвам
хълмове от грижи.
Мисъл за нагоре
цял живот ме движи.
Хълмовете вече
стават по-високи.
Трудни си избирам
верните посоки.
Вече ми остават
горе върховете.
Там по-силно духат
нощем ветровете.
Връх след връх нагоре -
стигам до небето.
Тука ще остане
кръст от битието.
© Никола Апостолов Всички права запазени
Поздрави от мен!!