14.12.2007 г., 10:51 ч.

В теб 

  Поезия » Любовна
755 0 16

Пак искам да съм в теб

като преди,

когато се разлистваха дърветата,

когато ароматът на треви

се вдигаше нагоре до небето.

Пак искам да съм там,

в онези мисли,

които те доведоха при мене

и бързаше,

препускаше да вземеш

сърцето ми в ръцете си.

Не съм във теб,

разбирам го и зная,

ще ти е трудно винаги

след края

на тази кратка

романтична спирка

при мен.

Ще искаш да съм в теб

без аз да искам...

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??