8.09.2011 г., 23:19 ч.

В твоите прегръдки 

  Поезия » Любовна
1529 0 3

Погали ме преди да заспя, нека усетя отново твоята ласка,      

ако те боли от моята близост, значи раните ни са безброй,

излишно ще е все да бягаш, щом любовта отново при мен те тласка;

и далеч да отидеш, и от света да избягаш - ти винаги ще бъдеш мой!

 

Знам, в очите ти ще светят чистите искри на любовта,

готова съм ден след ден, миг след миг да ти доказвам,

че за мен  си единственото важно на света

и цял живот не бих се уморила да ти го  показвам!

 

Ала ако не вярваш в мен и се страхуваш,

по-добре не идвай, нека вечно да съм сама,

борейки се със себе си само ще тъгуваш,

че си изпуснал последния шанс за любовта!

© Инна Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??