26.07.2008 г., 11:16 ч.

В твоя памет 

  Поезия » Гражданска
940 0 5
 

"В твоя памет"

 

Нима е истина, че теб те няма?

Казват времето лекува, но дали?

Животът рано или късно все отваря рана,

но не знам кога ще спре да ме боли?!

 

Недей, сърце! Не искам да тъгуваш -

той, сигурна съм, друго би желал.

Познавах го - дори и само заради това си струва

уверено напред да продължа.

В памет на Иво...

 

© Велина Виткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??