19.02.2007 г., 5:38 ч.

В твоят сън 

  Поезия
936 0 28

Прозореца напълно не затваряй,

резето не заключвай във нощта,

и никакви прегради не поставяй,

сърцето отвори, запали свещта.

 

Тя  е  знак  и  пътя  ще  покаже,

изгубена  дори  да  съм  във  мрака,

гори ли, пламък да мъждука даже

аз ще знам,  че любовта  ме чака.

 

Милувка плаха, нежно щом усетиш,

тогава  отвърни  ми с мъжка ласка,

усмивката  и  допира  щом  сетиш,

към мен се доближи без фалш и маска.

 

В  обятия  спокойствие  открил,

със мен тръгни по дъхави поляни,

ягодов  нектар  с  копнеж  отпил,

капки сок  от   устните   желани.

 

А  след това във  унес отпусни се,

намерил водопад от мека топлина,

отдъхнал с утрината  завърни се,

щастлив от сън, дарен ти от жена.


(а)

© Анета Саманлиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??