2.04.2008 г., 20:08 ч.

В тъмното 

  Поезия » Любовна
578 0 1

В тъмното

Ще те чакам тази нощ пак в тъмното,

но не зная дали ще си там,

ако не, ще се видим в отвъдното,

всеки поема по пътя си сам.

И живея живота самичка,

всеки ден и всяка тъга.

Само тази мъничка птичка

разпилява тази мъгла.

Аз съм вече там, ти къде си,

мина толкова време, нали?

Всичко без тебе болеше...

но ще се срещнем ли нявга, дали?

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съдбата знае с кого да те срещне!
Предложения
: ??:??