Дълбоките чувства
не търпят много думи.
Една е достъпна само.
Силните страсти
не изискват безброй хора.
Един може само.
Ревнивите мисли
не търсят други пътеки.
Една знаят само.
Последните стъпки
се минават най-трудно.
Една стига ли само?
© Светлан Тонев Всички права запазени