24.07.2005 г., 1:23 ч.

В търсене на Любовта 

  Поезия
966 0 2
Тръгвам аз по твойта диря,
без да знам къде да спра.
Скитайки сред сенки сиви
в търсене на любовта.
Сенки със лица красиви,
други-с пламнали тела...
Продължавам да те диря,
теб и само теб в нощта.
Търся те да те открия,
във покоя да се приютя..
И да вярвам аз не спирам:
"в сенките се крие тя..."
Утрото с копнеж очаквам
част от тях да заличи,
със надеждата тогава
твоя образ да се отличи.
Утрото-единствена надежда,
слънцето-със ярките лъчи...
моля те-към нея щом погледна
да те открия в нейните очи...

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина е много хубав стих
  • симпатяга!
    Много ми хареса творението ти
    Привет!
    п.п.случайно съм тук, не се чувствай длъжен да ми отговаряш
Предложения
: ??:??