6.10.2006 г., 14:23 ч.

В утро сънено 

  Поезия
790 0 13
След мъглата подтичва, сънено утрото,
разпиляло усмивки от топли лъчи...
звънък смях донесен от вятъра,
затанцува в разпилените ми коси.
Пробудено слънце, топла прегръдка
за тревички, изкъпани в тънка роса.
Зашушукаха облаци.Гугука гугутка.
И запя своята песен тънка коса...
Усмихнете се хора! В утро сънено,
вижте изгря над нас цветна зора!
И закичи във жълто и есенно утрото...
листопад от усмихнати малки слънца! 




© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??