13.04.2021 г., 8:42 ч.

В утрото на пролетта.. 

  Поезия » Любовна
478 3 6

В утрото на пролетта

с песен ще те поздравя.

 

Ти си моята мечта

в утрото на пролетта.

 

С изгрева и с любовта

тържествуват в цвят слова.

 

В утрото на пролетта

с песен ще те поздравя.

 

Чувствата ми са цветя

в утрото на пролетта.

 

О, моя нежна красота -

усмивката ти пак зова!

 

В утрото на пролетта 

с песен ще те поздравя.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??