в залеза късен от любов позлатен
укротена реката се влива
като вятър самотен в милувка последна
мигът отминаващ притихва...
а стъпките тихи в реката
оставил за мене в онези гальовни
и кротки морени от някога
мислите бели за теб приютяват...
там, в тъмното... залезът
бавно потъващ пътеката звездна отваря
омайно пак Млечният път
бреговете на спомена топло огрява...
http://www.youtube.com/watch?v=2HkS3Jmyq4s
МУЗИКА > Evening Falls - Enya
художник - Гари Бенфилд
© Магдалена Костадинова Всички права запазени
Светъл празник , Маги